HIPIN

demonstratie video HIP IN Dynamic Telecom HIPIN


HIPIN desktop integratie koppelt uw Windows computer aan uw telefoon. Dat betekent dat u gesprekken kunt bedienen vanaf uw scherm met uw muis en dat u telefooninstellingen kunt wijzigen met HIPIN.

Tevens maakt HIPIN het mogelijk om gebruik te maken van contacten en telefoonnummers die binnen applicaties (zoals Microsoft Outlook en vele andere CRM applicaties) en webpagina’s beschikbaar zijn. HIPIN kan nummers bellen, maar ook contactinformatie tonen als  u een oproep ontvangt.Om HIPIN te configureren gaat u als volgt te werk:

Installatie

Vraag bij de medewerker van Dynamic Telecom uw gebruikersnaam en wachtwoord op.Download de software door op deze link te klikken.

Configuratie

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u van ons heeft ontvangen.HIPIN Inlog
Kies aan de linkerzijde Bellen en vink Klembord bellen en Bellen vanuit applicatie aan. Zet onderin de minimale en maximale lengte op 10.HIPIN bellen
Klik op HIPIN kies. Hiermee kunt u uw telefoon koppelen aan de browser die u gebruikt.HIPIN behandelaar
Om HIPIN aan Outlook te koppelen gaat u als volgt te werk:HIPIN Outlook 
Als u er niet uit komt neem dan contact met ons op.Hieronder vind u een overzicht van de minimale systeemvereisten:
1.8 GHz Pentium-class processor
2 GB geheugen
1 GB vrije ruimte op de harde schijf
internet verbinding 
toetsenbord en muisOndersteunde Microsoft Office Outlook versies:
Microsoft Office 2000 t/m 2013
Office 365Ondersteunde Operation Systems:
Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2
Windows Vista (32/64bit)
Windows 7 (32/64bit)
Windows 8 (Desktop Mode)Ondersteunde Citrix / Windows Terminals Application Virtualization OS:
Windows Server 2008 incl. R2 (32/64bit)
Windows Server 2012 incl. R2

Handleiding

Als u een nummer van een contactpersoon op papier hebt staan, kunt u deze natuurlijk intypen op uw toestel en bellen. Met HIPIN kunt u deze echter ook opslaan en een volgende keer dat u deze persoon wilt bellen, kunt u deze gemakkelijker terugvinden.

U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het HIPIN pictogram en dan het nummer invoeren in het tekstvak ondernaan. Als u een verkeerd nummer intypt, kunt u deze corrigeren door middel van backspace.
HIPIN nummer

Een derde alternatief is om het nummer te gaan typen in het Telefoon-scherm; HIPIN zal dan automatisch omschakelen naar het ‘Bellen’ scherm. Druk op Enter als u het nummer hebt ingevoerd en dit nummer wilt bellen.
HIPIN telefoon

Vaak worden telefoonnummers opgeslagen op een PC, voornamelijk in applicaties voor contactbeheer. Het verschilt echter veel hoe nummers worden weergegeven. HIPIN heeft een functionaliteit waarmee je kunt bellen vanuit andere applicaties. De eerste en meest gemakkelijke is Klembord bellen.

Klembord bellen

Wanneer u iets kopieert dat op een telefoonnummer lijkt, dan zal door een pop-up gevraagd worden of u het nummer wilt bellen.

Het Bel-scherm verschijnt wanneer u belt of gebeld wordt.
gespreksbeheer

Zoals u kunt zien, kunt u via het Telefoon-venster op verschillende manieren acties ondernemen op een actief gesprek.

U kunt het belscherm gebruiken om het gesprek door te verbinden naar een andere extensie of gebruiker. Om dit te doen moet u verbinding hebben met het gesprek (aan het bellen of in de wacht). Wanneer u verbonden bent, lijkt het lijstje met mogelijke acties op die in bovenstaand screenshot. Om een gesprek door te verbinden klikt u op Ruggespraak of Doorverbinden.

Als u hebt gebeld met HIPIN, staat het gesprek in uw gespreksgeschiedenis. Klik in het algemene menu op de gespreksgeschiedenis-knop. U krijgt dan een lijst van uw gevoerde gesprekken in omgekeerde datum-volgorde. Als u de beller in deze lijst heeft gevonden, klikt u op het telefoonnummer om deze persoon direct te bellen.

Als een persoon een van de laatste tien personen is die u heeft gesproken, staat deze in de lijst onder Recente oproepen. U vindt Recente oproepen in het algemene menu of in het Bellen-scherm. Let op: deze recent gebelde nummers zijn opgeslagen op uw PC en niet op de server.
HIPIN geschiedenis 

Belinstellingen zoals Niets storen, Altijd doorschakelen, vertraagd doorschakelen, Kantoor op Afstand en Anywhere kunnen via HIPIN ingeschakeld en geconfigureerd worden.

HIPIN belinstellingen

Om functies zoals Altijd Doorschakelen of Niet storen in te schakelen kan dit gedaan worden door met een rechtermuis op het groene bolletje te klikken en vervolgens naar de optie 'functies'te gaan. Hier kun je de functies Altijd Doorschakelen inschakelen en het gewenste telefoonnummer opgeven waar naartoe moet worden doorgeschakeld en op het moment als de functie is ingeschakeld kan het via dezelfde manier ook weer uitgeschakeld worden.Tevens kan de functie Niet Storen ook ingeschakeld worden via de optie Functies.Als je navigeert door belinstellingen te kiezen, kom je in een scherm waar je kunt kiezen uit Doorschakelen, Niet Storen / Nummerweergave blokkeren, Op kantoor, Niet op kantoor, Bezet, Niet beschikbaar.

HIPIN functies

Doorschakelen
Bij het tabblad Doorschakelen kunnen de volgende opties worden geconfigureerd:

 • Altijd doorschakelen
 • Doorschakelen bij bezet
 • Vertraagd doorschakelen
 • Doorschakelen bij onbereikbaar

Hier kan ieder gewenste telefoonnummer ingevuld worden.

In het beschikbaarheidsscherm wordt de status weerrgegeven van collega’s: u ziet wie er belt en zelfs met wie. Daarnaast biedt het beschikbaarheidsscherm alle basisfuncties voor een receptiepost.

HIPIN beschikbaar
HIPIN beschikbaarheid

bel ons: 070-2050000

Wat vinden onze klanten?

 • Hart voor de Zaak +

  Hart voor de Zaak "Dynamic Telecom. Altijd zeer vriendelijk en deskundig." website: hartvoordezaak.nl Lees verder
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18

Systeembeheer