Voicemail

voicemailfoto
VoiceMail is het antwoordapparaat op uw mobiele telefoon. Wanneer u niet opneemt, wordt de beller na 20 seconden automatisch doorgeschakeld naar uw VoiceMail. Bij een nieuw ingesproken bericht ontvangt u direct een notificatie per sms.

De eerste keer dat u naar VoiceMail (1233) belt, kunt u uw voicemail instellen. Een onderdeel hiervan is de welkomstboodschap. Met uw eigen welkomstboodschap staat u de bellers te woord als u niet kunt opnemen. U kunt meerdere boodschappen opnemen, voor verschillende situaties. 
Bel 1233 om uw berichten automatisch af te spelen. Uw berichten blijven een week bewaard, zodat u ze kunt afluisteren wanneer het u uitkomt. Bij het afluisteren kunt u de volgende opties gebruiken met de toetsen van uw telefoon:voicemailopties

Uw VoiceMail kunt u ook vanaf een vast toestel in of buiten Nederland beluisteren. Met uw toegangscode kunt u inloggen op uw VoiceMail en alle berichten beluisteren.
 
Bel vanaf een vast toestel 06-12 00 12 33
Toets uw mobiele nummer in
Toets uw toegangscode in
U kunt nu uw voicemailberichten beluisteren

VoiceMail uitzetten
Bel gratis 12339 (vanaf uw mobiele telefoon) om uw voicemail uit te zetten. U krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten is uitgezet.
 
VoiceMail aanzetten
Bel gratis 12331 (vanaf uw mobiele telefoon) om uw voicemail aan te zetten. U krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten wordt aangezet.
 
Afwezigheidsmelding VoiceMail aan- of uitzetten
Bel 1233 (vanaf uw mobiele telefoon) om afwezigheidsmelding van je VoiceMail aan- of uit te zetten. 

VoiceMail mobiel buitenland is beveiligd met een toegangscode. Om toegang te krijgen tot uw mailbox vanuit het buitenland moet u uw persoonlijke toegangscode intoetsen. Deze extra beveiliging is bedoeld om misbruik door anderen te voorkomen. Uw toegangscode heeft u ingesteld tijdens de eerste keer dat u naar uw VoiceMail belde en bestaat uit minimaal 4 en maximaal 10 cijfers.

 
Toegangscode aanvragen
Als u vanuit het buitenland VoiceMail belt (1233 of +31 6 12001233) wordt om een toegangscode gevraagd. Heeft u de toegangscode nog niet of bent u het vergeten, dan kunt u het volgende doen:
Bel met VoiceMail
Er wordt om uw toegangscode gevraagd
Toets alleen # om uw toegangscode per sms aan te vragen
U ontvangt uw toegangscode per sms

Het ontvangen van voicemailberichten is altijd gratis, ook in het buitenland. Dit geldt ook voor de sms-berichten die u ontvangt ter bevestiging dat u een nieuw of onbeluisterd voicemailbericht heeft ontvangen. Voor het beluisteren van uw voicemail betaalt u het standaard geldende tarief van uw mobiele abonnement.

Bent u in het buitenland en wilt u uw voicemailberichten beluisteren, dan betaalt u het internationale tarief voor uitgaande gesprekken. Het tarief staat als volgt op uw specificatie: (00)31 653 + 10 cijfers van het mobiele nummer. Soms wordt het nummer 06-53 13 13 17 op de gespecificeerde telefoonrekening vermeld. Dit is de notificatie van een voicemailbericht.

 

bel ons: 070-2050000

Systeembeheer